Természetes gyulladáscsökkentő Osteoarthritis esetére

Osteoarthritis, olyan betegség, amelyet néha nehéz kimutatni állatoknál. A kutyáknak és macskáknak szánt természetes gyulladáscsökkentők elengedhetetlenül szükségesek, ha háziállata van! Az emberekhez hasonlóan kis kedvencünk is rendszeresen ízületi fájdalmat tapasztalhatnak. Ezeket különböző traumák okozhatják, vagy műtét után is jelentkezhetnek. A legtöbb esetben a fájdalom krónikus, ezért közvetlenül kapcsolódik az osteoarthritishez. Ez a degeneratív és progresszív betegség visszafordíthatatlanná válhat, ha nem kezeljük időben. Tíz év körüli „öreg” állatok többségét érinti, és kis macskáknál gyakran nehéz diagnosztizálni.

A kutyák hajlamosak fájdalmukat sántítással és / vagy sírással (ismételt kis ugatással) jelenteni, a macskáknál az osteoarthritis kezelésének szükségességét bonyolultabb felismerni, mivel nem mindig nyilvánulnak meg betegségei. Gazdiként a normálnál lassabb mozgásokat és étvágyhiányt észlelhet, amelyek az osteoarthritis lehetséges figyelmeztető jelei.

Természetes és hatékony kezelés lehet ha háziállata osteoarthritisben szenved, a Canisil természetes gyulladáscsökkentő.

Egy tabletta hatóanyag tartalma: 

Harpagophytum (ördögkarom, tiszta kivonata) : 25 mg
Probiotikus (életképes) Flóra : 10 mg
Perna canaliculus (Újzélandi zöldkagyló kivonata) : 10 mg
Szerves szilícium : 5 mg
Segédanyag: QSP : 515 mg

Indikáció:

Hozzájárulás az ízületi integritás védelméhez és helyreállításához osteoarthritisben, krónikus vagy akut fájdalom esetén kutyáknál és macskáknál, valamint ezen rendellenességek (öregedés, növekedés, műtét, trauma) megelőzéséhez )
Szőrhullás, törékeny vagy deformált körmök. Krónikus hasmenés és székrekedés.

Adagolás:

Macska: 1/2 tabletta – 1 tabletta naponta.
Kutya: 1 tabletta 10 kg-onként naponta (például 25 kg-nál 3 tablettát kell adni).

A kezelés időtartama: 30-45 nap. Szájon át vagy közvetlenül vagy az ételben. Az adag megduplázható néhány nappal a tervezett erőfeszítések előtt, valamint az azt követő napokban (vadászat, verseny, agility, túrázás stb.)

Ez a termék bármilyen allopátiás vagy homeopátiás kezeléssel együtt adható, bármilyen interakció nélkül, függetlenül a kapcsolódó patológiáktól (szív-, vese-, májelégtelenség, cukorbetegség stb.).

Kiszerelés: 60 tabletta, 200 tabletta

Hatóanyagokról mit kell tudnunk:

Szilícium:

Az ízületi porcok (csípő – gerinc) integritása alapvető eleme a kutyák jó életmódjának és hosszú élettartamának.

Az izom-csontrendszer és az osteoarthritishez kapcsolódó porcok romlása elsődleges tényező idős vagy elhízott kutyáknál, a szintje az életkor előrehaladtával drámaian csökken.

Bizonyos fajták különösen ki vannak téve: munka, mentés, versenyzés, vadászkutya A CANISIL® eredeti összetétele különösen alkalmassá teszi ízületi jelenségekre és akut vagy krónikus sántaságokra (osteoarthritis stb.) Vagy megelőzésre. A szerves szilícium alapvető eleme az ízületi porcok, valamint az összes csont-, ín- és osteoarticularis szerkezet javításának. Ő adja a Canisil hatékonyságát a kondroitint és glükózamint tartalmazó hagyományos termékekkel összehasonlítva.

Probiotikus Flóra:

A nagymértékben növeli az étrend-kiegészítő asszimilációját, és fontos hozzájárulást jelent a B csoport vitaminjához, amely minden anyagcsere-folyamat szempontjából kedvező, és lehetővé teszi a flóra egyensúlyának visszatérését, amelyet a jelenlegi módszerek gyakran nagyon megzavarnak. takarmány, vegyi kezelések stb.

Harpagophytum (ördögkarom):

A Harpagophytum ( ördögkarom), egy olyan növény, amelynek fájdalomcsillapító és reumaellenes hatása mára felismerhetően enyhíti az osteoarthritist és annak fájdalmas megnyilvánulásait.

Perna Canaliculus (Újzélandi zöldkagyló kivonata):

A (Újzélandi zöldkagyló kivonata) nagyon gazdag esszenciális omega 3 zsírsavakban, antioxidáns erővel, valamint glikozaminoglikánokban, a porc összetevőiben.