MENFORSAN IMMUNITY – IMUNNERŐSÍTÉS

Az immunitás a test azon képessége, hogy megbirkózzon kórokozókkal, például baktériumokkal, parazitákkal, gombákkal vagy vírusokkal; vagy a megváltozott módon működő sejtek, például daganatos sejtek kiküszöbölésére.

Az öregedés, bizonyos betegségek vagy a helytelen táplálkozás gyengítheti az immunrendszert, így a szervezet elegendő védekezés nélkül marad. Ezekben az esetekben az immunitáshoz nélkülözhetetlen létfontosságú vitaminok / ásványi  anyagok és gyógynövény kivonatok  hozzájárulása megkönnyíti a szervezet védekező reakcióját. 

A MENFORSAN IMMUNITY  az immunrendszer optimális aktivitásához szükséges legfontosabb gyógynövényi kivonatok komplex kombinációját tartalmazza.

Ezek a természetes anyagok erősítik az immunrendszert:

a ) segítenek kiegészítőként kezelni az akut és krónikus fertőzéseket (bakteriális , vírusos vagy parazitás betegségek), amelyek csökkentik az immunrendszert, és fáradtságot, valamint a test általános kimerültségét okozzák.

b ) segítenek az allergiás vagy daganatos betegséggel küzdő állatoknak

MENFORSAN SENSITIVE — Itt a Tavasz kezdődik az allergia szezon

A bőrrel, szőrrel és allergiával küzdő kutyáknak a következő problémái lehetnek:

-Túlzottan nyalogatja magát

-Varasodás a szem körül

-Vörös, irritált bőr

-Mancsok rágása

-Tompa, fénytelen szőrzet

-Korpás bőr

-Vakarják gyomrukat vagy fülüket

Ez csak néhány olyan tünet, amely a kutyánál jelentkezhet, és ha csak egy tünet érvényes, akkor kutyája allergiában vagy bőr- és szőrproblémákban szenvedhet.

Bármely kutyának, fajtától vagy méretétől függetlenül, problémái lehetnek a bőrével, a szőrzetével vagy az allergiával. Különböző évszakokban vagy egész évben történhetnek. A tavaszi allergiás szezon, vagy a beltéri melegtől télen száraz levegő csak néhány példa arra, amikor a kutyáknak problémái lehetnek a bőrükkel és a szőrzetükkel.

Bőr- és szőrzetproblémák kezelése

Számos módon segíthet kutyáján, hagyományos helyi kezelésekkel, antihisztaminokkal és kortikoszteroidokkal; és kiegészítő terápiákkal, például táplálék-kiegészítőkkel. Mindig célszerű megvizsgálni állatorvosával, hogy a probléma súlyos-e, hogy megbizonyosodjon arról, hogy pontosan mi történik a kutyájával. De enyhe-közepes viszketés esetén egy kiegészítő lehet, amely extra tápanyagokat tartalmaz, amelyek az egészséges bőr és a szőrzet támogatására szolgálnak . A kiegészítők biztonságosan alkalmazhatók legyen olyan állatorvos által előírt gyógyszerekkel, mint például a prednizon. Sok kutyatulajdonos hosszú távon szeretné minimalizálni a szteroidok használatát. Célunk, hogy támogassuk kutyája bőrének egészségét a MENFORSAN SENSITIVE segítségével.